Câți bani i se ofereau lui Dan Negru ca să comenteze un meci. “De multe ori o făceam gratis”

de LM 0


Prezentatorul de televiziune a mărturisit, pe contul său de socializare, ce sumă de bani i se oferea atunci când era chemat să comenteze câte un meci de fotbal. Acesta a afirmat că suma era de 200 de dolari pe meci dar că, de multe ori, prefera să comenteze gratis, de plăcere sau de bucurie.

Dan Negru a comentat și despre situația fotbalului românesc, susținând că jucătorii de la concursul de televiziune Exatlon România sunt mai populari decât cei din Liga I.

“Vreo 200 de dolari pe meci primeam ca să comentez fotbalul de prin Campionat sau Cupă, dar de multe ori o făceam gratis, de plăcere și bucurie. Azi, niciun campionat național de fotbal nu are mai multi anonimi decât cel din România. Jucătorii de la Exatlon sunt mai populari decât orice jucător din Liga 1. De asta nu-i niciun bai, pare că Timisoara e departe de Ligă…”, a spus Dan Negru.

Dan Negru este unul dintre cei mai titrați prezentatori de televiziune din România. A moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Dan Negru este căsătorit cu Codruța, împreună cu care are doi copii: Daria și Bogdan. (libertatea.ro)

Distribuie articolul