Câți bani câștigă, de fapt, vedetele care participă la Asia Express. Cu ce sume pleacă acasă concurenții de la Antena 1

de LM 0

N-o să-ți vină să crezi câți bani câștigă vedetele care participă la Asia Express! S-a aflat cu ce sume colosale pleacă concurenții acasă.

Primesc doar 1 euro pe zi ca să se descurce în condiții extrem de grele, dar… după ce ies din competiție buzunarele vedetelor sunt doldora de bani. Până în momentul de față, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blondina a câștigat 20.000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei, potrivit CIAO. În condițiile în care câștigătorii au fost răsplătiți, în fiecare sezon, după foarte mult efort și muncă, cu 30.000 de euro.

Dorian Popa a dat din casă și a declarat că Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, ar fi încasat o mică avere la finalul concursului: ”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta da! Așa e”.

Filmările pentru show-ul ”Asia Express” sezonul 3 au început de trei săptămâni. Concurenții se află deja pe ”Drumul Comorilor”, cursă ce se va desfășura în Filipine și Taiwan. Vedetele noii ediții a show-ului Asia Express:

cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra

celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae Alex Velea și Mario Fresh

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers

Florin Ristei și fratele său,

Daniel Speak și iubita lui,

Ștefania Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea

Maria Buză și Lia Bugnar Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Distribuie articolul