Câte cupluri s-au înscris la „Nunta de aur“

de Admin 0

55 de cupluri care au împlinit sau vor împlini în acest an o jumătate de veac de căsătorie s-au înscris până acum la Primăria Târgu Jiu pentru a participa la ceremonia „Nunta de aur“. „Și în acest an, în ziua de Dragobete, vor fi sărbătorite cuplurile de pensionari care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă de către autoritățile și Consiliul Local Târgu Jiu. În ziua de Dragobete, la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cuplurile de pensionari își vor reînnoi jurămintele de credință, iar acest eveniment va fi oficiat de un sobor de preoți. Ulterior, cuplurile aniversate vor sărbători acest eveniment la un restaurant din municipiul Târgu Jiu“, a spus Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

59 de perechi au sărbătorit în anul 2015 „Nunta de aur“, iar în anul trecut 81 de cupluri s-au bucurat de acest eveniment.

 

Propunere PNL

Liberalii au înaintat Consiliului Local o propunere, la solicitarea mai multor târgujieni, potrivit căreia soții care și-au pierdut perechea și ar fi împlinit 50 de ani de căsnicie în acest an, să poată participa la eveniment. Ei au cerut, totodată, suplimentarea cu 25.000 de lei a sumei necesare pentru organizarea „Nunţii de Aur”.

ALIN PETRE

Distribuie articolul