Care este situația dosarelor penale ale liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru ?

de LM 0


„Toate dosarele lui Florin Cârciumaru, de la DNA, sunt clasate”, spune Cosmin Pigui. Primarul PSD din Peștișani i-a criticat pe liberali, la Interviurile Infinit FM, pentru „circul și manipularea” de toamna trecută, în chestiunea raportului ANAF.

Liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a fost primul care a făcut dezvăluiri, într-o conferință de presă, chiar înainte ca aleșii municipali să afle despre ce este vorba. Deputatul a prezentat raportul ANAF prin care s-a constatat un prejudiciu de 3,8 milioane de lei la Primăria Târgu-Jiu, vinovați de proasta cheltuire a banului public fiind indicați fostul primar Florin Cârciumaru și alți cinci șefi din primărie. Procurorii au deschis dosar, iar recent, l-au clasat.

Pigui zice că s-a demonstrat că n-a existat „nici urmă de corupție” în problema respectivă, legată de modul în care s-a făcut, într-o iarnă iluminatul de sărbători.

Pigui îi acuză pe liberali c-au manipulat și au făcut circ degeaba, înfierându-i „cu mânie proletară” pe social-democrați și șefii din Primăria Târgu Jiu.

Distribuie articolul