Cârciumaru vrea să fie ”cu adevărat” parlamentar

de LM 0


Cârciumaru anunță că mai vrea un mandat de SENATOR și le cere colegilor din partid să nu mai caute vinovați pentru pierderea Primăriei Târgu Jiu.

Liderul PSD Gorj și-a prezentat, joi, un scurt bilanț. A precizat că este mulțumit de activitatea parlamentarilor social-democrați, pe 2017, și a promis că va încerca să rezolve problemele ridicate de primari.

La numai un an de când este în Senat, Florin Cârciumaru ia în calcul o nouă candidatură. Spune că numai de la cel de-al doilea mandat ”te poți numi cu adevărat parlamentar”.

„Dacă oamenii vor fi mulțumiți de activitatea mea, mă voi gândi să candidez pentru un nou mandat. Din punct de vedere fizic, nu se pune problema” a ținut să precizeze liderul PSD Gorj.

Social-democratul Cristian Toader Pasti a declarat că PSD a pierdut Primăria Târgu Jiu, în urma unor trădări în interiorul organizației.

Florin Cârciumaru zice că nu mai are rost să fie căutați vinovați și că dușul rece, din parțialele din 11 iunie, trebui să fie unul mobilizator pentru partid.

Distribuie articolul