Cârciumaru surprinde: „Cosmin Popescu ar trebui să fie președintele PSD Gorj. Nu-l înțeleg pe Weber…”

de LM 0


”Cosmin Popescu ar trebui să fie președintele PSD Gorj” – declarație surprinzătoare făcută, la Interviurile Infinit FM, de Florin Cârciumaru.

Senatorul pare să fi câștigat disputa internă privind organizarea conferinței județene de alegeri. O parte din partid cerea să fie aleasă o nouă conducere în această toamnă, numai că Florin Cârciumaru a scos la iveală o decizie luată în organizație în 2015, prin care a fost reconfirmat la conducere pentru încă 4 ani.

În emisiune, liderul PSD Gorj a recunoscut că, în sinea sa, a fost supărat pe colegii care i-au cerut, public, să facă pasul lateral.

Deputatul Mihai Weber spera să preia șefia PSD Gorj, dacă în această toamnă s-ar fi organizat alegeri. ”Nu l-am înțeles pe Weber de ce mai insistă pentru alegeri când suntem în mandat” a comentat Florin Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj care a anunțat, de mai multe ori, că nu va mai candida pentru un nou mandat, a mai spus că persoana care ar trebui să ridice pretenții la șefia organizației este, în lipsa unui primar de municipiu, președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Distribuie articolul