Cârciumaru nu crede că se impune schimbarea Directoratului CEO

de LM 0


Florin Cârciumaru a afirmat, la Interviurile Infinit FM, că raportul Corpului de Control al premierului Dăncilă a fost făcut politic și ar conține neconcordanțe cu realitatea din Complexul Energetic Oltenia. Cârciumaru a declarat, în emisiune, că nu se impune schimbarea Directoratului CEO, acum, când trebuie făcute stocurile de cărbune pentru iarnă.

La Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj, a afirmat că nu este momentul pentru schimbarea conducerii Complexului Energetic Oltenia.

Cârciumaru s-a declarat optimist privind schema de ajutor cu care guvernul ar urma să vină, pentru ca CE Oltenia să poată achiziționa certificatele de carbon. Senatorul PSD s-a arătat încrezător că se va găsi susținere și la Bruxelles, acum că liberala Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu, a fost aleasă preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie din Parlamentul European.

Surprinzător, Florin Cârciumaru a pus la îndoială veridicitatea datelor din raportul corpului de control al premierului Viorica Dăncilă, recomandând chiar să nu fie luat în calcul.

Distribuie articolul