Cârciumaru le-a predat ștafeta lui Weber și Popescu: „Timp de 16 ani, PSD mi-a fost casă, serviciu, sursă de bucurie și de prieteni”

de LM 0


”Timp de 16 ani am simțit că am o a doua familie. Timp de 16 ani, Partidul Social-Democrat mi-a fost casă, serviciu, sursă de bucurie și de prieteni” le-a spus Florin Cârciumaru colegilor din PSD, duminică, la conferința județeană de alegeri, la care a fost prezent și liderul de la centru, Liviu Dragnea.

Fostul primar al Târgu-Jiului i-a predat ștafeta deputatului Mihai Weber, la șefia organizației. Cârciumaru a rămas pe un post de vicepreședinte, aspirând la un al doilea mandat de parlamentar.

Ședința de alegeri a fost o simplă formalitate pentru validarea noii echipe, cea a tandemului Mihai Weber-Cosmin Popescu.

În discursul său, Florin Cârciumaru a reafirmat că întreaga echipă de campanie a PSD Gorj este vinovată de pierderea alegerilor pentru Primăria Târgu-Jiu, la parțialele din 2017. ”A fost un duș rece și-mi place să cred că 2020 va însemna recâștigarea Primăriei Târgu-Jiu” a declarat fostul edil.

Secretarul general al social-democraților, Codrin Ștefănescu, i-a adus un adevărat elogiu lui Florin Cârciumaru, afirmând că vede în senator ”tot ce este mai bun în PSD”.

Distribuie articolul