Cârciumaru, deranjat de plecarea primarului din Telești la ALDE!

de LM 0


Florin Cârciumaru a fost deranjat de plecarea primarului din Telești la ALDE. La Interviurile Infinit FM, președintele PSD Gorj i-a transmis lui Ion Mischie să fie atent că legea trebuie respectată dar și că n-ar fi avut nicio șansă în 2017, fără sprijinul fostului primar Romulus Bâldea, care și-a pierdut mandatul după ce a fost declarat incompatibil.

Cârciumaru i-a amintit lui Mischie c-a promis că va candida doar pentru acest mandat, urmând ca-n 2020 să facă rocada cu Bâldea.

Romulus Bâldea îl critică dur pe Ion Mischie. Susține că primarul din Telești și-ar fi schimbat atitudinea la scurt timp după victoria din alegerile parțiale.

Bâldea afirmă că Mischie n-ar avea alte nemulțumiri decât o grandomanie, faptul că ”s-a îndrăgostit de funcția de primar”. Planul de a trece la ALDE ar fi fost pus la cale cu mult timp în urmă.

PSD are majoritate în Consiliul Local Telești. Bâldea să asigurări că partidul său nu va bloca proiectele importante pentru localitate. Fostul edil se va confrunta cu ex-protejatul său, pe care-l consideră acum ”un om de nimic”, în localele din 2020.

Ion Mischie nu vrea să intre în conflict public cu Bâldea. Edilul din Telești spune că tocmai atitudinea acestuia la adresa sa l-a determinat să plece la ALDE.

Distribuie articolul