Cârciumaru: ”Asta te întreb pe tine Marine Condescu, nu te gândești că distrugi oameni, că distrugi familii?”

de LM 0


”Asta te întreb pe tine Marine Condescu, nu te gândești că distrugi oameni, că distrugi familii?” Florin Cârciumaru, foc și pară pe fostul șef al Pandurilor, după decizia instanței privind banii pe care trebuie să-i plătească acționarii clubului de fotbal.

La Interviurile Infinit FM, fostul primar al Târgu-Jiului i-a reproșat lui Condescu deschiderea acțiunii în instanță. Cârciumaru este supărat pentru că este posibil ca cele 2,8 milioane de lei, pe care trebuie să le achite Consiliul Local Târgu-Jiu, să fie considerate prejudiciu, iar primăria să se îndrepte împotriva sa. Cârciumaru a vorbit și-n numele patronului Artego, Viorel David, societate care are de plată 1 milion de euro către Pandurii.

La Radio Infinit, Florin Cârciumaru a criticat demersul lui Marin Condescu de a da în judecată acționarii Clubului Pandurii, pentru recuperarea a milioane de euro, contribuții din trecut. Senatorul PSD s-a declarat dezamăgit de comportamentul lui Condescu. În plus, a comentat că nu i se par corecte deciziile instanțelor de la Târgu-Jiu și Craiova.

Cârciumaru a mai spus că nu și-ar fi imaginat niciodată c-o să ajungă să fie scos țap ispășitor, după tot sprijinul pe care l-a acordat Clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Fostul primar al Târgu-Jiului speră ca, la Înalta Curte, acționarii să câștige procesul și să nu trebuiască plătiți banii către Pandurii. Florin Cârciumaru l-a întrebat pe Marin Condescu, în emisiune, de ce nu a luat în calcul că ”pot fi distruse familii”.

În replică, Marin Condescu spune că orice ieșire publică a lui Florin Cârciumaru aduce bani Clubului Pandurii Târgu-Jiu. Într-una recentă, fostul primar ar fi afirmat că utilitățile de la club trebuiau plătite de primărie. Condescu zice că-n baza acestei informații, vor mai ajunge 2 milioane de lei la Pandurii.

Condescu nu crede în îngrijorarea lui Florin Cârciumaru că i-ar putea fi imputate cele 2,8 milioane de lei pe care Consiliul Local Târgu-Jiu trebuie să le vireze. Îi amintește că sumele sunt din perioada 2013-2017, când el nu mai era președinte la clubul de fotbal. Marin Condescu face referire și la dosarele penale, ce i-au fost deschise în anul 2013. Acuză că au fost ”doar chestiuni politice” .

Distribuie articolul