Caragea nu se așteaptă la lucrările la stadion să se termine prea curând: „Nu și-au găsit cadența grupurile de interese”

de LM 0


Viorel Caragea nu se așteaptă ca lucrările la noul stadion municipal din Târgu Jiu să fie finalizate curând.

Cele 2 milioane de euro care ar trebui să vină de la guvern, pentru amenajarea zonei exterioare, se lasă așteptate deși vremea este prielnică investițiilor. Nici despre reluarea lucrărilor la centura ocolitoare nu există nicio veste, deocamdată.

Caragea zice că n-ar trebuie să avem așteptări prea mari privind finalizarea acestor investiții. „Este normalitatea pentru Târgu Jiu, vedeți că se întâmplă ceva aici ? Fericitul acesta de primar cu 170 de milioane salariu are o singură dorință, să pozeze ce frumos e el și punct. Ați văzut ce a făcut cu Casa de Cultură, că a modificat hotărârea de Consiliu și s-a înscris la licitație fără niciun fel de motivație ? Am avut dreptate și acolo când v-am spus că el nu știe pe ce lume trăiește, la fel și acum. Probabil că în acest domeniu nu și-au găsit cadența grupurile de interese, el are anumite datorii la niște lideri de sindicat de la campaniile lui de prin 2008, are mai multe. Cred că a început și să-i fie frică mai mult de lege. Îmi pare rău să spun că așa se va întâmpla cu Târgu Jiu, nu neapărat doar cu stadionul, va fi vai și amar de capul nostru, vom trage linie peste 2 ani. Doamna premier a spus că va veni la inaugurare anul acesta, nu vă grăbiți”, a declarat Caragea.

Distribuie articolul