Caragea e convins că Gorjul nu e sprijinit la nivel central. „Nu ajută Gorjul din cauza lui Ponta”

de LM 0


„Iohannis nu ajută Gorjul din cauza lui Ponta”, susține Viorel Caragea.

Fostul comandant al IPJ Gorj a povestit, la Interviurile Infinit FM, că după ce a fost detașat la Sibiu, vreo câteva luni a fost catalogat drept „omul lui Ponta”, fiindu-i destul de dificil să scape de această titulatură. Declarația a venit în contextul unor discuții despre valurile de români dezamăgiți care aleg să părăsească țara.

„Nu se face la Gorj din cauza lui Ponta. Spune asta un om care a lucrat la Sibiu. Dacă în primele luni, până au văzut ei ce-mi poate capul, că mă descurc sau nu mă descurc, ziceau „aaa, ești de-al lui Ponta”. Nu Ponta m-a detașat atunci, habar nu a avut. Vreo 2-3 luni așa m-au acuzat, că sunt de-al lui Ponta, nu că sunt de la Gorj, că așa se interpreta. Iohannis a scos Sibiul din nimic și l-a făcut forță”, a spus Caragea.

Caragea a mai comentat că actuala conducere a PSD și a țării și-a arătat poziția față de Gorj și la Congresul de sâmbătă, 10 martie.

Premierul Viorica Dăncilă a pomenit de o singură investiție în ceea ce privește județul nostru, cea de la Stadionul Municipal. Nimic despre centura ocolitoare ori despre finalizarea lucrărilor pe Defileul Jiului. „Din 100 de proiecte prezentate de Vasilica, unul a fost de la Gorj, că se termină stadionul, pe care PSD trebuia să-l termine de doi ani. Nici nu a făcut referire la centură sau la drumul de Petroșani. Asta arată că nu au încredere în ei”, a încheiat Caragea.

Distribuie articolul