Cântăreață de folclor, accident grav de mașină! Soţul a murit pe loc

de LM 0


Solista de muzică populară Liliana Savu (66 de ani) se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui accident grav de mașină. Interpreta este internată în stare critică la un spital din Ungaria, unde medicii se luptă ca să o salveze, Din păcate, soțul Lilianei Savu, Liviu, a murit în acelaşi accident.

”În viață anii-s numărați”- aceasta este melodia interpretată de Liliana Savu, cântăreața și profesoara de muzică din Timișoara, și fostă directoare a Casei de Cultura din Buziaș. Versurile acestei piese triste parcă au avut ecou în realitate având în vedere tragedia prin care a trecut femeia.

În vârstă de 66 de ani, cunoscuta solistă bănățeancă se află acum pe patul de spital din Ungaria, zbătându-se între viață și moarte. În urmă cu câteva ore (20 martie), femeia a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav. Artista și soțul ei, Liviu Badea, se întorceau din Germania, unde fuseseră la ziua de naștere a fiicei lor, Camelia.

Pe autostrada din Ungaria, cei doi au hotărât să facă un popas și au oprit pe banda de urgență. S-au dat jos din mașină, însă bărbatul cântăreței ar fi uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste el și l-a trântit la pământ. Acesta s-a lovit puternic cu capul de asfalt și a decedat pe loc.

Interpreta a fost și ea grav rănită și transportată de urgență la un spital din apropiere cu răni grave. La locul faptei s-a deplasat poliția care a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. După cum susțin apropiații cântăreței de muzică populară, rudele celor doi au plecat deja în Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al bărbatului și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei. (click.ro)

Distribuie articolul