Când vine corpul de control al ministrului sănătății la SJU Târgu Jiu?

de LM 0


Corpul de control al ministrului Sănătății a întârziat dar va ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, posibil chiar în această săptămână, a anunțat, luni, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Luna trecută, PNL Gorj a cerut demisia managerului Gigel Capotă după ce în presă au apărut imagini scandaloase, filmate vara trecută la Secția Psihiatrie, cu o bolnavă pipăită de alți doi pacienți. Președintele Consiliului Județean anunța că a chemat corpul de control al ministrului pentru a stabili vinovații.

Acum, Cosmin Popescu dă asigurări că va urma întocmai indicațiile ce vor fi stabilite de verificatori.

Deputatul Mihai Weber a anunțat că a discutat, săptămâna trecută, cu ministrul Sănătății care a semnat ordinul în baza căruia corpul de control va ajunge la spitalul din Târgu-Jiu. În plus, Sorina Pintea a promis că va veni personal în Gorj.

Cosmin Popescu a mai spus că are de gând să discute cu ministrul Sănătății, în cazul în care se va concretiza vizita la Târgu-Jiu, și despre investițiile ce trebuie făcute la Spitalul Județean, inclusiv despre computerul tomograf.

Distribuie articolul