Campionatul Primăriilor. Târgu-Cărbunești și Fărcășești împart primul loc

de LM 0

Luptă foarte interesantă pentru titlul de campioană între primăriile din Gorj. Este vorba despre minifotbal acolo unde primăriile din Târgu-Cărbunești și Fărcășești împart primul loc după jocurile disputate, sâmbătă, în Complexul Dolce Vita.

Dacă la un moment dat se părea că echipa Primăriei Târgu-Cărbunești va fugi cu titlul de campioană, acum lucrurile s-au schimbat. Liderul a pierdut, în ultimele runde, duelurile cu primăriile din Telești și Fărcășești și s-a văzut egalată în clasament de cea din urmă.

În etapa cu numărul 12, disputată sâmbătă, în Complexul Dolce Vita, Târgu- Cărbunești a trecut de Albeni în timp ce Fărcășești a câștigat atât jocul cu debutanta Stănești cât și restanța de duminică cu Bumbești-Jiu. Așa se face că, în acest moment, Târgu-Cărbunești și Fărcășești au fiecare câte 30 de puncte.

În ceea ce privește grupul de urmăritoare, doar Turburea a reușit să se impună cu Drăguțești și este, acum, la 5 puncte în spatele celor două din frunte. Primăria Motru a pierdut jocul cu Primăria Turceni în timp ce Primăria Telești a cedat cu Primăria Bălănești. De menționat și debutul echipei Primăria Stănești, echipă înscrisă în retur în locul celor de la Roșia de Amaradia.

Rezultate, etapa 12, Campionatul Primăriilor Gorj:

Primăria Telești                   2          –           3          Primăria Bălănești

Primăria Stănești                2          –           9          Primăria Fărcășești

Primăria Turceni                  7          –           3          Primăria Motru

Primăria Albeni                    1          –           5          Primăria Târgu-Cărbunești

Primăria Cîlnic                      1          –           6          Primăria Bumbești-Jiu

Primăria Drăguțești            0          –           3          Primăria Turburea

Restanță, etapa 9: Primăria Bumbești-Jiu – Primăria Fărcășești 2-3

Și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu a avut loc prima rundă a returului. Liderul Dream Team a condus, cu 4-1 și 5-3, Real Târgu-Jiu dar a trebuit să se mulțumească doar cu un punct, la final. Real Târgu-Jiu este de altfel singura echipă care nu a pierdut în acest sezon contra campioanei. În tur, în prima etapă, a fost 4-4, iar acum 5-5.

De remiza celor de la Dream Team, a profitat ISU Gorj. Băieții lui George Pecingină au avut un meci extrem de dificil cu finalista Cupei Dolce Vita, Mica Frăție iar apărarea le-a câștigat jocul. ISU a înscris de două ori în cele 40 de minute de joc și nu a primit nici un gol.

Restul urmăritoarelor au avut rezultate diferite. Dacă Profi Târgu-Jiu și Peppy Dolce Vita s-au impus fără mari emoții în fața celor de la Primăria Bîlteni și Karma Târgu-Jiu, Farmacia Victoria nu a reușit decât o remiză, 4-4, cu Primăria Rovinari. Profi urcă astfel pe locul 3, Dolce Vita pe 4 și Farmacia coboară pe locul 5. Ultimul loc de play-off este ocupat în acest moment de Real Târgu-Jiu care are un punct avans de Karma, 4 de Provincialii și 5 de Mica Frăție.

Ion Cănăvoiu de la Dream Team, golgheterul sezonului trecut, a marcat de două ori și cu Real Târgu-Jiu și se menține confortabil pe primul loc în ierarhia marcatorilor. Cănăvoiu a marcat de 36 de ori, mai mult decât cei doi urmăritori ai săi la un loc, Cristian Barbu și Mădălin Murdărea, ambii autori a câte 15 goluri.

Rezultate, etapa 12, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu:

ISU Gorj                                2          –           0          Mica Frăție

Real Târgu-Jiu                      5          –           5          Dream Team Târgu-Jiu

Primăria Rovinari                4          –           4          Farmacia Victoria

Minprest Rovinari               3          –           6          Provincialii

Primăria Bîlteni                    2          –           8          Profi Târgu-Jiu

Karma Târgu-Jiu                  2          –           5          Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu

Debutantă în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, echipa Penitenciarului Târgu-Jiu a realizat surpriza etapei cu numărul 11. A remizat cu liderul I.J.J. Gorj, scor 3-3, și a devenit prima echipă care le „fură” puncte jandarmilor gorjeni în acest sezon. FC Anna și Carrefour Târgu-Jiu au înregistrat victorii lejere cu Marckon respectiv Macofil în timp ce meciul dintre Acvila și Succes Nic Com a fost amânat.

Rezultate, etapa 11, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj:

CARREFOUR TÂRGU-JIU               13       –           2          MACOFIL

FC ANNA                                                    14       –           1          MARCKON

PENITENCIARUL TÂRGU-JIU     3          –           3          I.J.J. GORJ

SUCCES NIC COM                            X          –           X          ACVILA

Distribuie articolul