Campionatele de minifotbal, în plină desfășurare. Vezi aici ultimele rezultate

de LM 0


Sâmbătă și duminică, partide interesante în cele trei campionate de minifotbal, găzduite de Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Cele mai ”tari” dueluri au avut loc în Campionatul Primăriilor din Gorj, acolo unde liderul Târgu-Cărbunești a suferit prima înfrângere.

Sfârșitul de săptămână la minifotbal a început sâmbătă dimineața, în Complexul Dolce Vita, cu jocurile etapei a opta din Campionatul Primăriilor din Gorj. Prima întâlnire a fost un veritabil derby între campioana primului sezon, Primăria Telești și liderul la zi al campionatului, cu victorii pe linie, Primăria Târgu-Cărbunești. A rezultat un meci spectaculos cu goluri, ocazii mari de ambele părți, meci în urma căruia cei de la Târgu-Cărbunești au suferit primul eșec al sezonului. Grație noului stranier, legitimat chiar înaintea acestui joc, Cătălin Mohora, autor al unui hat-trick, cei de la Telești s-au impus cu scorul de 5-3.

Un alt meci foarte interesant s-a jucat între echipele de pe locurile 2 și 3, Primăria Fărcășești și Primăria Turburea. Spectacolul a fost garantat, fiind înscrise 14 goluri, 9 de partea celor de la Turburea și 5 pentru cei de la Fărcășești. În urma acestui rezultat s-a produs și rocada în clasament între cele două echipe, Turburea urcând pe locul 2 iar Fărcășești coborând pe 3.

În celelalte jocuri ale rundei, Primăria Motru și Primăria Bumbești-Jiu au remizat după un meci extrem de disputat, scor 3-3, Primăria Turceni a trecut la scor de Primăria Cîlnic, scor 17-2 iar Primăria Bălănești s-a apropiat de locurile de play-off după succesul cu Primăria Albeni, scor 3-1.

Rezultate, etapa 8, Campionatul Primăriilor din Gorj:

Târgu-Cărbunești – Telești 3-5
Motru – Bumbești-Jiu 3-3
Fărcășești – Turburea 5-9
Turceni – Cîlnic 17-2
Albeni – Bălănești 1-3
Roșia de Amaradia – Drăguțești (amânat)

În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita s-au disputat jocurile penultimei runde a turului, runda cu numărul 10. Liderul Dream Team Târgu-Jiu s-a impus în fața celor de la Primăria Rovinari, scor 5-2. Ion Cănăvoiu a reușit o dublă și a ajuns la 30 de goluri marcate, exact numărul de goluri prin care a câștigat titlul de golgheter anul trecut.

ISU Gorj și-a consolidat locul 2 după victoria, 3-1 cu Karma Târgu-Jiu, Farmacia Victoria s-a impus în cel mai tare joc al etapei, 4-3 cu Real Târgu-Jiu după ce Real a condus cu 2-0. Profi Târgu-Jiu a trecut de Mica Frăție, scor 5-3, Peppy Dolce Vita s-a impus clar cu Minprest Rovinari, 5-0 iar Provincialii și Primăria Bîlteni au remizat, 1-1.

Rezultate, etapa 10, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita:

Primăria Rovinari – Dream Team Târgu-Jiu 2-5
Provincialii – Primăria Bîlteni 1-1
Mica Frăție – Profi Târgu-Jiu 3-5
Minprest Rovinari – Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu 0-5
ISU Gorj – Karma Târgu-Jiu 3-1
Farmacia Victoria – Real Târgu-Jiu 4-3

În Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj, echipa jandarmilor a bifat cea de-a opta victorie consecutivă și pare să nu aibă rival în lupta pentru titlu. Principala urmăritoare, FC Anna, a avut un meci dificil și s-a impus greu cu scorul de 4-3.

Rezultate, etapa 8, Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj:

Marckon – Macofil 3-6
România Hidro Service – Carrefour Târgu-Jiu 0-3
I.J.J. Gorj – Acvila 12-3
FC Anna – Succes Nic Com 4-3

Distribuie articolul