Camp de baschet la Târgu-Jiu

de LM 0

sport-4

La finalul lunii iulie, mai exact în perioada 27-30 iulie, la Târgu-Jiu va avea loc un interesant camp de baschet dedicat copiilor şi juniorilor. Astfel, sunt aşteptaţi cei cu vârste între 6 şi 18 ani din Târgu-Jiu, şi nu numai. Trebuie spus că acest camp de baschet este gratuit şi este organizat de grecii care au preluat destinele echipei de baschet Energia.

La Sala Litovoi, la finalul acestei luni, baschetul va reveni în prim plan. O primă acţiune a Academiei Collazen va fi organizarea unui camp de baschet pentru copii și juniori, la care vor putea participa cei cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Pentru că acest camp de baschet este gratuit, toţi cei care vor dori să înveţe şi să joace în mod intensiv acest sport sunt aşteptaţi să se înscrie la numărul de telefon 0769.675.976 sau la adresa de e-mail alionescu_claudiu@yahoo.com.

La acest camp vor participa trei antrenori greci, Mike Evangelitsis, Argyris Karouzos și Kostas Antonopoulos. Sponsor tehnic al acţiunii este Decathlon, cei care vor asigura echipamentul sportiv.

(C.B.)

Distribuie articolul