Călinoiu trece la atac ! Se strâng semnături în PSD pentru tandemul Weber-Popescu !

de LM 0


Călinoiu contraatacă! Fostul președinte al Consiliului Județean susține că s-au strâns semnături pentru tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu, în PSD Gorj.

Acțiunea a început imediat ce Florin Cârciumaru a anunțat revenirea lui Ion Călinoiu în partid. Fostul șef de la județ îi dă replica lui Mihai Weber care i-a cerut să facă adeziune, joi, într-un interviu acordat presei locale.

Călinoiu spune că l-a contactat pe Weber pentru a-i cere explicații, după atacul lansat în presă. Deputatul i-a răspuns că lucrurile pe care le-a spus „au fost de bine”.

„L-am întrebat care a fost mesajul conferinței de presă și citez, că am mesajul, „eu zic că e de bine”. Dacă dânsul zice așa, eu zic că nu a avut o poziție tranșantă împotriva mea și probabil și-a exprimat un punct de vedere liber, care poate fi considerat tendențios. Eu nu-l consider așa, eu nu am nevoie de o nouă adeziune. Eu din organizația municipală am făcut parte, în cea județeană nu fac parte decât cei care vin din organizațiile locale. Eu m-am reactivat la municipiu. Pe mine nu mă interesează o funcție de conducere, mă interesează ca munca mea de ani din partid să nu se ducă de râpă”, a spus Călinoiu.

Ion Călinoiu răspunde la acuzațiile aduse de Weber. Referitor la faptul că nu are valoare electorală, pentru că a obținut numai 3000 de voturi, în parlamentarele din 2016, fostul șef de la județ amintește de celelalte tururi de alegeri în care a candidat pe uninominal, ori de parlamentarele din 2012 când Weber a fost ajutat de partid să obțină Colegiul nr. 2.

Călinoiu nu vrea luptă pentru putere în PSD Gorj deși este declanșată. Fostul președinte al Consiliului Județean dezvăluie că liderul TSD și vicepreședintele Claudiu Manta au strâns semnături din județ, pentru susținerea tandemului Weber-Cosmin Popescu.

„Acțiunea de a strânge semnături nu a fost apreciată de toți cei care au semnat acolo. Manta a strâns semnături, nu împotriva mea, ci de susținere a tandemului Weber-Cosmin Popescu. Nu au fost apreciate în teritoriu și eu le-am spus asta, nu e bine ce faceți și oamenii nu agrează lupta pentru putere în partid. Trebuie să înțeleagă că e nevoie de transfer de conducere, de responsabilitate, dar în deplină în concordanță cu ceea ce înseamnă drepturile pe care le oferă organizația județeană. Semnăturile au început să fie strânse de la prima declarație a lui Cârciumaru că voi reveni în partid. Nu există tandemul Cârciumaru-Călinoiu, nu vreau să-l susțin pe unul sau pe altul, vreau să unesc forțele partidului pentru a câștiga alegerile”, a conchis Călinoiu.

Distribuie articolul