Călinoiu, şef de campanie la PSD

de LM 0

primari-psd-gj-(2)

Ion Călinoiu este din nou şeful de campanie al PSD Gorj. Pesediştii au anunţat marţi ultimii candidaţi la posturile de primar. Astfel, Maria Vasilescu va candida pentru un nou mandat la Ţânţăreni, Vili Pasare la Dragoteşti, Gheorghe Epure la Polovragi, Grigorie Petre la Plopşoru, Marinel Drăgan la Roşia de Amaradia şi Adrian Lican la Primăria Muşeteşti. Alături de cei şase candidaţi la primăriile din judeţ, Florin Cârciumaru, şi-a reconfirmat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Târgu-Jiu.

„Am fost confirmat la Bucureşti o dată de Biroul Permanent, am fost confirmat de Comitetul Executiv pentru funcţia de primar la Târgu-Jiu. Confirm că voi candida pentru încă un mandat pentru Primăria municipiului Târgu-Jiu”, a spus Florin Cârciumaru, care l-a anunţat pe Călinoiu director de campanie. „Ion Călinoiu este şeful nostru de campanie. Cum ne-a dus la succes de atâtea ori, sunt convins că ne va ghida şi acum spre izbândă, spre succes”, a declarat Florin Cârciumaru.

 

A lipsit Gaşpar de la Mătăsari

De la conferinţa de presă în care au fost prezentaţi candidaţii a lipsit edilul din Mătăsari, Gheorghe Gaşpar, care le-a dat asigurări şefilor săi de partid că va candida din nou la alegerile din 5 iunie, dar că este supărat pe CEO. „Ne lipseşte primarul Gicu Gaşpar. La nivelul comunei Mătăsari a fost sfidat de actuala conducere a CEO. Noi suntem alături de cei din Runcurel. Ei nu blochează perimetrele miniere. Ei vor să fie despăgubiţi pe merit. El nu refuză candidatura. El nu vrea să fie de unul singur. Nu e supărat pe PSD. El a spus că vrea să ne vadă cum susţinem această activitate”, a menţionat Ion Călinoiu. Localnicii din Runcurel au protestat împotriva CEO, nemulţumiţi că vor fi expropriaţi pe sume modeste.

(M.T.)

Distribuie articolul