Călinoiu nu mai discută despre problema adeziunii, se consideră membru PSD

de LM 0


„PSD Gorj are nevoie de stabilitate. Trebuie să așezăm lucrurile pe un drum normal și firesc”, spune Ion Călinoiu, după ce, săptămâni întregi, au fost dispute pe tema revenirii sale în partid.

Fostul președinte al Consiliului Județean refuză să mai discute pe subiectul adeziunii, pe care-l tot ridică deputatul Mihai Weber. Călinoiu se consideră membru PSD și reafirmă că trebuie strânse rândurile pentru recâștigarea, în 2020, a primăriilor pierdute.

„Nu e niciun fel de nebunie creată, este un lucru pe care trebuie să-l realizăm cu toții și să ne dăm seama că partidul are nevoie de unitate și stabilitate pentru a câștiga alegerile care bat la ușă. Iar acest lucru se va întâmpla. Nu mă interesează altceva, le-am și spus colegilor, să nu irosim o muncă la care toată lumea a fost ancorată, să așezăm lucrurile pe un drum firesc iar responsabilitatea luată de generația tânără să fie una în cunoștiință de cauză, nu se poate materializa decât cu o echipă puternică așa cum are PSD-ul iar PSD va face acest lucru. Aceste lucruri sunt amănunte (n.r. că Weber a spus că are nevoie de adeziune), nu trebuie puse în dezbatere. Obiectivul nostru este de a avea organizația pregătită pentru a câștiga primăria Tg-Jiu și primăriile care trebuiesc recuperate și altele pe care nu le-am luat. Să fim activi și cu un procent bun și la alegerile parlamentare și prezidențiale”, a declarat Călinoiu la Radio Infinit.

Călinoiu ne-a spus că Paul Stănescu nu vine la Gorj pentru a-i face reintrarea în partid ci „pentru a consfinți că e nevoie de un PSD puternic în județ”.

Distribuie articolul