Călinoiu despre o posibilă candidatură la PSD Gorj: ”Nu resping ideea de a candida dar nici nu mă bat pentru lucrul acesta”

de LM 0


”Nu resping ideea de a candida dar nici nu mă bat pentru lucrul acesta” a comentat, miercuri, Ion Călinoiu, întrebat fiind dacă va candida pentru un post de vicepreședinte la conferința județeană de alegeri a PSD Gorj de duminică, 3 martie.

Liderul social-democraților din Târgu-Jiu, Aurel Popescu, afirma marți, că fostul președinte al Consiliului Județean Gorj are în continuare adeziune la PSD și cotizația plătită la zi.

Călinoiu zice că nu va candida separat, dacă viitorul președinte al PSD Gorj, Mihai Weber, nu-l va include în lista pe care o va prezenta celor 500 de delegați.

Călinoiu a precizat că va participa la conferința județeană a PSD Gorj în calitate de delegat al organizației municipale. Fostul șef de la județ a mai spus că păstrează în continuare legătura cu senatorul Florin Cârciumaru, chiar dacă nu-și mai petrec împreună concediile de odihnă, așa cum au procedat mulți ani.

Călinoiu a recomandat, din nou, înțelegere și dialog în alianța PSD-ALDE de la Gorj, marcată de tensiuni în ultima perioadă. Fostul lider social-democrat crede că ALDE poate deveni principala forță politică de dreapta din județ.

Distribuie articolul