Călinoiu a reimpus în PSD şedinţele de lucru

de LM 0

PSD-005

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, a reimpus în partid şedinţele de lucru şi se întâlneşte tot mai des cu activul de partid de când nu mai este şef al Consiliului Judeţean Gorj. Astfel, Partidul Social Democrat Gorj a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o ședință de lucru, la care au participat toți candidații la alegerile locale, dar și liderii organizațiilor de tineret, femei și pensionari din fiecare localitate.

 

„Suntem hotărâţi să câştigăm alegerile”

După ce toate aceste structuri teritoriale au fost consolidate prin stabilirea președinților, a birourilor politice locale, dar și prin creșterea numărului de membri, abordăm 2016 cu încrederea câștigării alegerilor locale. Conducerea partidului a prezentat toate aspectele legate de noua legislație electorală, precum și modul de desfășurare al alegerile locale din această vară. A fost prezentată echipa județeană de campanie electorală. Suntem pregătiți pentru alegeri și hotărâți să câștigăm aceste alegeri locale. Au fost desemnați candidații la funcțiile din primar, în fiecare localitate, iar în perioada următoare ne vom ocupa și de desemnarea consilierilor locali și județeni. S-au stabilit responsabilitățile prin punerea în funcțiune a staff-urilor de campanie a fiecărei organizații teritoriale și vom veni în fața gorjenilor cu proiecte clare, viabile, astfel încât să ne voteze și să voteze candidații noștri”, a declarat președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, şef de campanie la alegerile locale.

 

PSD Gorj și-a impus target electoral

Potrivit unui comunicat de presă, Partidul Social Democrat Gorj nu întră oricum în alegerile locale din vară, ci cu un target electoral foarte clar. „Ne-am propus să câștigăm alegerile locale pentru a avea stabilitate în administraţia publică locală. În ceea ce privește Consiliul Județean, scopul nostru este, ca prin votul gorjenilor, să avem majoritatea, să aveam președinte de consiliul județean și, de ce nu, chiar ambii vicepreședinți. Noi am încercat prin toate pârghiile pe care le-am avut, ca administrație locală și județeană, să nu dezamăgim gorjenii și sunt convins că avem în continuare susținerea lor”, a declarat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul