Calculele lui Stoican

de LM 0

Antrenorul pandurilor este optimist înaintea ultimelor şapte etape ale campionatului. „Tot timpul am sperat şi am crezut în echipa aceasta. Alergăm până la ultima suflare. Şi la acest joc care urmează vom avea parte de acest lucru. Ne dorim, vrem mai mult decât adversarul victoria”, spune Stoican.

Referitor la planul de bătaie pentru partea a doua a sezonului din play-out, antrenorul gorjenilor îşi doreşte să scoată maxim. „Vreau să câştigăm toate meciurile, ne dorim, nu ne va fi uşor. Important este să începem cu dreptul aceste 7 etape care au mai rămas”, a mai adăugat Stoican.

 

Care puncte contează?

Din punctul de vedere al lui Flavius Stoican, meciurile care vor conta sunt cele cu contracandidatele la evitarea retrogradării. „Contează meciurile directe, dar contează şi aceste puncte cu Voluntari, Iaşi sau Mediaş. Dar cele mai importante sunt meciurile directe cu ASA, Concordia sau Timişoara. Fiecare punct contează. Dacă ajungem la 28 de puncte cred că este ok. Dar important cu cine le luăm aceste puncte. Importante aceste meciuri directe”, a mai punctat Stoican.

 

Urmăreşte şi Liga a 2-a

Cum există posibilitatea ca echipa gorjeană să joace baraj de menţinere în Liga 1 cu ocupanta locului 3 din liga a 2-a, antrenorul pandurilor spionează deja eventualele adversare. „Am văzut şi pe Sepsi în meciul cu Poli Timişoara. Am văzut şi UTA, am văzut şi Mioveni. Nu am urmărit Chindia pentru că nu erau în cărţi la promovare la un moment dat. Cred că am avea prima şansă. Nu va fi uşor. Echipa care va merge la baraj va fi una dintre UTA şi Sepsi. UTA o echipă cu nume şui suporteri, Sepsi o echipă matură care joacă bine pe teren propriu. Dacă ar fi să ajungem la baraj am avea prima şansă în faţa oricărei echipe. Sper ca peste 7 etape să plec în vacanţă, să avem o vacanţă foarte scurtă şi să ne grăbim apoi de reluarea campionatului la Liga 1. vreau să ne salvăm direct de la retrogradare”, a mai punctat Stoican.

 

Nu mă interesează cine ia campionatul, cine ia Cupa, contează să ne salvăm noi”, Flavius Stoican, antrenor Pandurii

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul