Bunica primului soţ al Mariei Constantin sare la gâtul artistei: “A plecat cu toate bijuteriile familiei”

de LM 0


Aflată în plin scandal cu Marcel Toader, bunica fostului soţ al Mariei Constantin şi-a spus toate supărările în cadrul unui interviu. Aşezată pe o bancă în fața casei, femeia a povestit cum artista de muzică populară a fost ajutată de mama ei atunci când a plecat de la primul soţ. Mai mult, spune femeia, cântăreaţa ar fi luat bijuteriile familiei, dar şi unele haine care nu i-ar fi aparţinut.

Bunica primului soţ al Mariei Constantin e foarte nemulţumită de faptul că vedeta nu se interesează de soarta copilului ei.
“Nu are ce să mai discute! (…). Nu se interesează de copil la şcoală. Mumă-sa nu s-a interesat niciodată să-l întrebe la telefon, ea doar să-l ia ca să-l plimbe, dar în rest nu are treabă cu el. Da, mama ei a venit aici. A luat tot ce i-a plăcut ei de la nora mea. Mama ei a venit cu maşina şi a încărcat tot, a luat şi aur, şi haine. A plecat cu toate hainele care au fost mai frumoase. Le-a cărat pe rând la Târgu Jiu. Da, aurul a fost cumpărat în timpul căsătoriei cu el”, a povestit bunica primului soţ al Mariei Constantin la “XNS”.

Conform unor surse, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54 de ani, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Distribuie articolul