Brigitte Năstase, obsedată de tinereţe: “Am cheltuit 30.000 de euro doar pentru faţa mea”

de LM 0


Concurenţii din “Ferma”, reality-showul de la Pro TV, se împrietenesc între ei şi creează alianţe pentru a rezista cât mai mult în joc şi, evident, pentru a câştiga marele premiu de 50.000 de euro. Brigitte Năstase este una dintre concurentele care şi-a făcut duşmani, dar şi prieteni, iar asta pentru că este o persoane foarte sinceră.

Brigitte Năstase (41 de ani) este în centrul atenţiei la “Ferma”, iar scandalul ei cu Claudia Pavel este deja de notorietate. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a acuzat-o pe solistă că a avut o relaţie cu primul ei soţ.

“Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani”, a spus Brigitte pe post.

Reacţia Claudiei a fost clară: a anunţat, prin intermediul surorii ei, că o va da în judecată.

Surse de pe platourile de filmare au povestit că fosta doamnă Năstase şi-a mai făcut un duşman şi în persoana fostei Miss România 2016, Ioana Filimon, cu care, de altfel, va ajunge nu numai la bătaie, ca între fete, ci şi la duel, la un moment dat, în defăşurătorul show-ului. Brigitte pierde, numai că, datorită unei reguli care s-a aplicat şi în sezoanele trecute, ea va rămâne în “Fermă”, în continuare.

Tot într-un moment de sinceritate, Brigitte a povestit şi despre operaţiile estetice pe care le are. A cheltuit peste 30.000 de euro numai pentru operaţiile estetice la faţă!

„Eu, pentru faţa mea, dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă” a spus ea.

Această veste i-a şocat pe Remus şi pe Cătălin Moroşanu, Remus declarând: „Brigitte are o faţă mai scumpă decât maşina mea!”. (click.r0)

Distribuie articolul