Brăilă, între PSD şi PNL

de LM 0

braila

Fostul lider al organizației județene de tineret a PMP Gorj, Cătălin Brăilă, a negat că este proaspăt membru al PSD. În presa locală s-a afirmat că fiul omului de afaceri Dumitru Brăilă ar fi intrat în rândul social-democraţilor, însă Cătălin Brăilă a respins informaţia respectivă. Brăilă nu exclude însă posibilitatea de a se înscrie în PSD, dar spune că în prezent analizează mai multe opțiuni, pentru ca în final să o aleagă pe cea mai potrivită.

 

„Ne regândim opţiunile”

„Nu am semnat nicio adeziune. Este o decizie strict a mea şi a organizaţiei mele de tineret. Ne regândim, nu spun că nu vom mai face politică. Ne regândim opţiunile. Motivele demisiei mele nu au fost foarte clare, că nu avem foarte mare viitor în această organizaţie şi rezultatele au contat. Fuziunea cu UNPR nu neapărat a fost un motiv. Când am început acel proiect cu PMP, erau alte idei, era o organizaţie dedicată tinerilor, undeva pe parcurs s-au pierdut aceste noţiuni. Şi PSD este o variantă, nu o exclud”, a precizat Brăilă.

 

Brăilă este dorit în PNL

Penelistul Gheorghe Pecingină a anunţat că PNL Gorj ar fi interesat să preia o parte a membrilor PMP, spunând că liberalii au uşile deschise la partid. „PNL este partidul uşilor deschise. Orice tânăr de valoare care vrea să se afirme e binevenit. Din punctul meu de vedere, Cătălin Brăilă şi-ar putea găsi locul la PNL”, mai afirmă Pecingină.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul