Boza, presat de social-democrați să li se alăture. Vezi ce zice Dian

de LM 0


Boza, presat de social-democrați să li se alăture. După Weber, și Cârciumaru a comentat, ieri, că l-ar vrea în partid. „Eu, personal, mi-l asum, am avut o discuţie în prealabil, omul este dispus să vină în Partidul Social-Democrat. I-am spus că îi dau eu recomandare, ca să nu existe nicio discuţie”, a spus deputatul Mihai Weber, la o televiziune locală.

„Deocamdată nu se poate vorbi de adeziune dar se bucură de susținerea noastră” a declarat și Florin Cârciuamru. „În momentul în care s-a modificat ordonanța 109 și de aici încolo conducerea, managerii care vor asigura conducerea unităților trebuie să aibă și susținere politică, în cadrul organizație pSD Gorj s-a discutat acest lucru referitor la domnul director general Boza. Ținând cont de rezultatele obținute de CEO, se va bucura de susținerea PSD-ALDE. Nu s-a semnat adeziune dar se bucură de susținerea PSD-ALDE. Dacă dumnealui își va manifesta dorința de a se alătura PSD sau ALDE, este decizia dumnealui. În momentul de față nu mai discutăm de subiectul Ciurel”, a spus Cârciumaru.

Dian Popescu nu spune dacă-l vrea pe Sorin Boza la ALDE deși, în ultimul an, managerul CE Oltenia a părut foarte apropiat de această formațiune politică. Liderul ALDE Gorj afirmă, însă, că partidele n-au dreptul de a pune presiune pe șeful din minerit și energie. „Sorin Boza nu este nici la ALDE, nici la PSD și nu cred că-și dorește să fie la vreun partid politic, cu carnet de partid. Astea sunt cancanuri de presă, nu are legătură Boza cu vreun partid politic. Nu poți să intervii la un manager numit pe ordonanța 109 și să-i spui „hai în partid”. Când s-o schimba legea atunci îl numim politic, lucru cu care nu sunt în dezacord. Dar acest ping-pong, cu Boza la PSD, la ALDE, nu sunt de acord cu el, nu poți pune presiune pe un manager să vină într-un partid sau altul”, a spus Dian.

Gheorghe Pecingină comentează că, probabil, PSD duce lipsă de cadre de-l curtează pe Sorin Boza. Vicepreședintele PNL Gorj atrage atenția, însă, că nu problema managerului este importantă, acum, ci miile de lefuri de mizerie din cadrul CE Oltenia.

Distribuie articolul