Boxerul Iulian Ghişe rămâne în spatele gratiilor

de LM 0

ghise

Boxerul Iulian Ghişe, iubitul cântăreţei de muzică populară Raluca Căpitănescu, profesor la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu, rămâne în arest preventiv, după ce instanța Tribunalului Gorj a decis prelungirea mandatului. „Constată ca fiind legală şi temeinică măsura arestării preventive cu privire la inculpaţii Ghişe Iulian-Alexandru, Cornea Gheorghe Mihai, şi Anghel Andrei Daniel. În baza art. 207 alin. 4 C.pr.pen. menţine măsura arestării preventive faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă“, se arată în sentința judecătorească.

 

Droguri aduse din Marea Britanie

Iulian Ghişe este acuzat de faptul că face parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri, care se ocupau cu procurarea din Marea Britanie de cannabis şi etnobotanice şi distribuţia acestora în toată ţara. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat aproximativ 400 de grame de masă vegetală, două arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, 9 telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, trei bărbaţi din Târgu-Jiu ar fi constituit un grup infracţional organizat care procura cannabis şi etnobotanice, pe care apoi le vindea. Substanţele interzise erau distribuite fie prin intermediul serviciilor de curierat, fie direct, contra unor sume importante de bani. În cauză s-a stabilit că drogurile şi substanţele psihoactive erau comandate de către membrii grupului de pe diferite site-uri de internet, în special din Marea Britanie, iar apoi erau distribuite în ţară la mai mulţi consumatori.

ALIN PETRE

Distribuie articolul