Borcan: „Îl provoc pe Caragea la o dezbatere publică”

de LM 0


Marius Borcan îl provoacă pe Viorel Caragea la o confruntare publică. „Aștept de mult timp acest moment. Mie, această figură pitorească nu-mi place. Sunt supărat din cauza modului în care am fost TĂVĂLIT de Viorel Caragea”, a declarat consilierul județean ALDE, la Interviurile Infinit FM.

În martie 2013, Borcan, fostul lider al fostului Partid Conservator Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar în care un muncitor al Uzinei Mecanice Sadu era acuzat că a încercat să vândă muniție furată din unitate. Marius Borcan avea calitatea de șef al pazei din fabrica de armament. „Dacă domnul Vâlceanu le interzice membrilor de partid să mai apară la emisiuni cu Viorel Caragea, uite eu Borcan îl aștept pe Viorel Caragea la o dezbatere publică, probabil începând de săptămâna viitoare. Voi fi prezent acolo unde va fi și dumnealui și vom avea o dezbatere care o să placă tuturor gorjenilor și nu numai. Domnul Caragea vrea să fie un demnitar al statului și vom vedea dacă va ajunge. E și normal să fiu supărat după ce mi s-a întâmplat și felul în care am fost tăvălit de Viorel Salvador Caragea. Aștept demult acest lucru, iată că a venit momentul și îl provoc pe domnul Caragea la o dezbatere publică”, a spus Borcan.

Caragea acceptă provocarea

Viorel Caragea nu refuză provocarea lui Borcan. Îi transmite că-l așteaptă oricând la o dezbatere pe probleme cetățenești. „Îi accept invitația, aștept să ne întâlnim. Dacă vrea să discute de probleme judiciare, să le discute cu cine vrea, nu cu mine. Dacă vrea să discutăm ceva cetățenesc, discutăm. Dacă are probleme juridice din trecutul lui, aia e problema lui. Pe mine chiar nu mă interesează. Nu refuz provocarea oricum. Dacă eu candidez la alegeri, aia hotărăsc cetățenii, nu Borcan. Ce zice el că nu pot să candidez, păi ce e aici, Coreea de Nord ? Nu-mi poate interzice el să candidez, nu poate vorbi despre mine”, a spus Caragea.

Reacția lui Borcan a venit după ce, joia trecută, în BPJ-ul PNL Gorj s-a luat decizia interzicerii participării membrilor de partid în emisiuni cu Viorel Caragea.

Distribuie articolul