Bogoi: Obiectivul în noul sezon – menţinerea în liga a doua. Pentru promovare e neoie de alt buget

de LM 0

Obiectivul Pandurilor în următorul sezon este menținerea în liga secundă.

Pentru a ataca promovarea este nevoie de bani, a declarat în emisiunea ”Sportul gorjean”, antrenorul Adrian Bogoi. Tehnicianul lucrează, în această perioadă, la conturarea unui lot. Și-ar dori fotbaliști mai experimentați, pentru întărirea echipei. Acum are la antrenamente 16 jucători și 3 portari.

Obiectivul echipei alb-albastre nu va fi unul ambițios în noul sezon ci doar o bună evoluție în Liga a doua după ce, anul, trecut, Pandurii abia a scăpat de retrogradare. Staff-ul, antrenorii, jucătorii își leagă speranțele, din punct de vedere al banilor, de procesul pe care clubul l-a deschis împotriva acționarilor.

Clubul Pandurii Târgu Jiu are un nou director sportiv, pe Iosif Biro, fostul arbitru FIFA. Acesta a mai fost conducător de club la Gaz Metan Mediaş, unde a fost director general, şi la ASA Târgu Mureş, unde a activat tot ca director sportiv. La Pandurii, Iosif Biro îl înlocuieşte pe Emil Dică, de care clubul Pandurii s-a despărţit la finalul sezonului. Bogoi zice că Biro și-a intrat deja în pâine.

Distribuie articolul