Biletele pentru meciul din Cupa României dintre Pandurii Târgu Jiu şi CS Mioveni se pot procura, miercuri, 12 septembrie, cu începere de la ora 11:00

de LM 0

Biletele pentru meciul din faza a patra a Cupei României dintre Pandurii Târgu Jiu şi CS Mioveni se pot procura, miercuri, 12 septembrie, cu începere de la ora 11:00 până la ora meciului de la casa de bilete aflată în faţa Sălii Sporturilor. Preţul unui bilet este 10 lei intrare generală. Meciul se va disputa de la ora 16:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurile care se vor desfăşura în faza a patra a Cupei României. În acest tur intră în competiţie cele 21 de echipe calificate din faza a treia naţională şi ultimele 15 cluburi din Liga 2, după ce primele cinci, nou-promovatele, au evoluat deja şi doar trei dintre ele au trecut mai departe.

Cele 18 meciuri sunt programate să desfăşoare în perioada 11-13 septembrie, de la ora 16:30, cu excepţia jocului Flacăra Moreni – Chindia Târgovişte, stabilit să se dispute pe 18 septembrie, de la ora 16:30.

În turul IV a rămas o singură echipă din Liga 4, CSM Slatina. Cea mai importantă echipă din Liga 3, acolo de unde sunt 17 cluburi în total, este FC Rapid, care o va întâlni pe Daco-Getica Bucureşti, fosta Juventus, iar din Liga 2 sunt 18 formaţii.

Între cele 18 meciuri, trei au în componenţă doar echipe din Liga 3, iar altele trei cluburi din Liga 2. Pandurii Târgu Jiu o întâlneşte pe CS Mioveni, Ripensia Timişoara pe ASU Politehnica Timişoara, iar UTA Arad pe ACS Poli Timişoara. Cea mai norocoasă a fost FC Argeş, care va juca la CSM Slatina, echipa din cea mai inferiooară ligă.

Partidele se desfăşoară într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

După acest tur urmează şaisprezecimile de finală, fază în care intră în competiţie şi cele 14 echipe din Liga 1. Aceste meciuri vor avea loc în perioada 24-30 septembrie.

Programul meciurilor turului IV:

Luceafărul Oradea şi Academica Clinceni au câştigat în timp regulamentar meciurile de la Cermei (4-1), respectiv Tunari (2-0) şi au fost primele echipe calificate în faza şaisprezecimilor Cupei României. Sporting Lieşti a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CSM Focşani (3-0, după ce în primele 90 de minute a fost 0-0), în timp ce Unirea Alba Iulia a revenit de două ori în meciul de pe teren propriu cu Industria Galda şi s-a impus la loviturile de departajare cu 5-3, cu 7-5 la general după 2-2 în primele 90 şi 120 de minute. Turris Oltul Turnu Măgurele a produs prima surpriză a zilei, eliminând echipa de Liga 2 CS Baloteşti, pe care a învins-o cu 3-2, după ce la un momentat dat avea 3-0. Iar în ultimul meci al zilei, Rapid a scos-o din competiţie pe Daco-Getica Bucureşti, trecând de ea cu 2-1. Giuleştenii au şanse mari ca în faza următoare să întâlnează o echipă din Liga 1. Eliminarea Daco-Geticei reprezintă, deasemenea, o surpriză, având în vedere că este o echipă de nivel superior faţă de liga în care joacă Rapid.

11 septembrie
CSM Focşani – Sporting Lieşti                                   0-3 după prelungiri (0-0 după 90 de minute, 0-3 în prelungiri)
CS Tunari – Academica Clinceni                              0-2
FC Rapid – Daco-Getica Bucureşti                              2-1
Gloria Lunca Teuz Cermei – Luceafărul Oradea   1-4
Unirea Alba Iulia – Industria Galda                         7-5 după loviturile de departajare (2-2 după 90 şi 120 de minute, 5-3 la loviturile de departajare)
Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Baloteşti       3-2

12 septembrie, ora 16:30
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
CSM Lugoj – Energeticianul
Ripensia Timişoara – ASU Politehnica Timişoara
UTA Arad – ACS Poli Timişoara
CSM Slatina – FC Argeş
Progresul Spartac – Metaloglobus Bucureşti
Unirea Slobozia – Sportul Snagov
Axiopolis Sport Cernavodă – Dacia Unirea Brăila
Bucovina Rădăuţi – Ştiinţa Miroslava

13 septembrie, ora 16:30
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Aerostar Bacău
ACS Fotbal Comuna Recea – Universitatea Cluj

18 septembrie, ora 16:30
Flacăra Moreni – Chindia Târgovişte

Distribuie articolul