Belgher: „Aparegio a mărit presiunea la apă pentru a sparge țevile !” Pătrășcoiu: „Sunt atacat pentru că mulți îmi vor postul !”

de LM 0


Scenariu ȘOC lansat pe piață de Leonida Belgher. „Aparegio a mărit presiunea pe conductele de apa pentru a le sparge intentionat!”, scrie vicepreședintele PMP Gorj, pe pagina de socializare cerându-i primarului liberal Marcel Romanescu să verifice dacă este adevărat.

Belgher susține că există riscul ”să ne trezim cu cratere” în Târgu Jiu. „Îmi asum ce am scris, trăim într-o lume mizerabilă, primarul Romanescu a interzis să se mai spargă străzile prin Târgu Jiu, să se fure banii aiurea și băieții ăștia șmecheri de la Aparegio ce-au zis ? Să ridicăm presiunea la apă și să sparegm țevile ! O să ne trezim cu cratere în Târgu Jiu, s-a mărit presiunea la apă și se sparg țevi. Știu și eu de la un om de acolo, de la Aparegio. Am văzut și la un comentariu la mine la postare că spunea cineva că a venit presiunea mare la apă și a trebuit să umble la centrală”, a acuzat Belgher care este de părere că spargerea țevilor intenționat ar avea un singur obiectiv: furtul din banul public.

Traian Pătrășcoiu, directorul operatorului Aparegio, ne-a explicat de ce a fost mărită presiunea la apă. În caz de incendii, inerente pe timpul iernii, este nevoie de un volum mai mare de apă în oraș. „În depozitele de apă trebuie să fie mereu un minim de 20 de mii de metri cubi de apă. În bazinele din Dealul Târgului. La capacitate maximă, presiunea în oraș este de 0,4 atmosfere și nu a fost făcută cu alte scopuri decât pentru faptul că în această perioadă când lemnele merg în sobă, există pericolul de incendiu și noi trebuie să fim pregătiți pentru orice stopaj de alimentare cu apă la sursă. Nu știu ce profesie are domnul Belgher de își dă cu părerea în alimentările cu apă. Exclus să-mi fi interzis primarul Romanescu să mai intervin la străzi, nu mi-a impus niciodată nimic, nu vreau să-l târăsc în această poveste”, a reacționat Pătrășcoiu.

Pătrășcoiu crede că atacurile, din ultima vreme, la adresa sa au legătură cu faptul că i-a expirat mandatul de manager al Aparegio și urmează un nou concurs. „Sunt mulți care vor să gestioneze banii pe care i-am accesat eu, adică 225 de milioane de euro. Sunt mulți doritori dar nu știu dacă le permite legislația sau capacitatea sau bunul simț să se așeze pe munca altuia. Mă voi înscrie la concurs pentru un nou mandat, nu se știe încă data”, a încheiat Pătrășcoiu.

Distribuie articolul