Bătut și înjunghiat de frații mai mari

de LM 0

frati

Dumitru și Constantin Marcu, din comuna Bălești, au fost arestați preventiv pentru că și-au bătut și înjunghiat fratele mai mic, în vârstă de 35 de ani. Victima a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au fost nevoiți să-l opereze pentru a-i salva viața.

 

Operat de urgenţă

„Pacientul s-a prezentat duminică seara la Unitatea de Primiri Urgențe în stare destul de gravă. A fost victima unei agresiuni colective. A fost consultat, investigat și s-a stabilit diagnosticul de hemopneumothorax pentru care s-a intervenit chirurgical. Se simte bine acum și a fost transferat la terapie intensivă“, a spus medicul Angelica Mica.

 

S-au certat pe o casă

Cei trei frați locuiesc în aceeași casă după moartea părinților. „Ne-am certat cu frații pe o casă. Vor să mă scoată afară din casă. Locuiesc împreună cu ei“, a spus victima.

Vecinii celor trei frați au fost martori la niște scene incredibile. „A fost un balamuc acolo. Fratele lui l-a târât din curte afară. Nu a dat telefon la salvare. Pe urmă l-a luat de picioare și l-a băgat în curte. Victima se ocupa de gospodărie. El avea porci și găini, iar ceilalți nu făceau nimic“, a spus un vecin.

 

O lună de îngrijiri medicale

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări într-o cauză penală în care doi inculpați frați, din comuna Bălești, satul Tălpășești, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă  de omor. În sarcina acestora s-a reținut că în seara zilei de 10 aprilie 2016, în jurul orei 20.00, între cei doi și fratele acestora mai mic a avut loc un conflict la domiciliul lor. Așa cum rezultă din concluziile preliminare ale mediului curant, s-a constatat că leziunile suferite de victimă sunt prin înjunghiere la nivelul toracelui drept, fiindu-i cauzate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale și i-au pus în pericol viața victimei. De asemenea, medicul legist a constatat că s-a necesitat intervenție chirurgicală, care i-a salvat viața părții vătămate“, a spus Michaela Tedorescu, purtător de cuvânt al Parchetului Gorj.

ALIN PETRE

Distribuie articolul