Bateţi Gazul şi salvaţi-vă !

de LM 0

  • Pandurii se află în faţa unei noi partide de foc

 

Cu moralul beton după cele trei victorii consecutive, Pandurii vrea să prelungească seria de victorii cu încă una, victorie ce poate aduce salvarea de la faliment. Nu va fi uşor pentru gorjeni, elevii lui Stoican având de înfruntat una din cele mai bune echipe ale play-aut-ului, Gaz Metan Mediaş. Un duel de foc, un meci greu şi care poate fi câştigat dacă jucătorii lui Stoican vor evolua din nou cu determinare şi ambiţie. „Au fost fantastici, au jucat până la epuizare”, a fost mesajul lui Flavius Stoican după meciul cu ACS Poli Timişoara. Şi în meciul cu Gaz Metan este nevoie de o dăruire totală, lucru recunoscut şi de antrenorul pandurilor. „Nu va fi deloc un meci uşor, ba din contră, va fi un meci foarte greu şi în care trebuie să facem o nouă risipă de energie”, a mai punctat Stoican.

 

Obosiţi, dar optimişti

Starea de spirit în tabăra pandurilor este grozavă după cele trei meciuri câştigate. Ei bine, jucătorii recunosc că resimt o oarecare stare de oboseală, dar spun că vor strânge din dinţi şi vor da totul pentru ca echipa să se salveze. „Abordăm meciul cu Mediaş cu ambiţie şi la victorie. Am făcut un pas mare spre salvare. Mai sunt două meciuri şi vrem să evităm şi barajul. Am luat nouă puncte în ultimele trei etape, suntem în grafic pentru salvare. Am făcut un pas important, cred că ne vom salva direct”, spune Paul Păcurar.

Şi atacantul Paul Batin este optimist. „Am făcut un pas mare, dacă nu câştigăm şi următorul meci nu am făcut nimic în aceste trei etape. Trebuie să câştigăm pentru a mai face un pas mare sper salvarea directă de la retrogradare. Pandurii nu trebuie să fie jos în clasament, mai ales că se face şi un stadion frumos la Târgu-Jiu. Ca să ne salvăm trebuie să muncim, altfel este nasol pentru fiecare. Aş fi cel mai fericit dacă ne vom salva, şi trebuie să ne realizăm obiectivul”, a mai punctat şi Batin.

 

Trei suspendaţi

Pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, gorjenii au probleme de efectiv. Antrenorul, Flavius Stoican nu va avea dreptul de a sta pe bancă, aşa că fie va alege să dea indicaţii din tribună, fie va lua loc în lojă şi nu va mai comunica deloc cu echipa. Greu fără antrenor la margine.

Mai mult, gorjenii nu vor putea miza nici pe serviciile a doi jucători, Dragoş Firţulescu şi Sorin Buşu, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Meciul Pandurii-Gaz Metan Mediaş se va disputa vineri 26 mai de la ora 20.30 la Severin.

 

C.BRUJAN

Distribuie articolul