Bătaia e ruptă din Rai ! Stoican recunoaște că a luat bătaie

de LM 0

E subiectul principal în Liga 1. Bătaia luată de Golofca de la antrenorul Leo Grozavu este un subiect pe care și antrenorul pandurilor l-a comentat, tehnicianul pandurilor luând apărarea omologului său de la Botoșani. „Trebuie să fi și atent, se strâng și supărările și necazurile. Stau și mă întreb, dacă nu era Leo Grozavu unde era Golofca? Am înțeles că Leo i-a dat șansa să joace în liga 1, e omul care l-a promovat. Nu spun că Leo a făcut un lucru bun în acel moment la Giurgiu, dar să nu uităm că el l-a debutat în liga 1 pe Golofca”, spune Stoican

Mai mult, antrenorul pandurilor dă vina pe jucător. „Iar când mai vezi un jucător că își aruncă tricoul este un gest la fel de dur ca cel al lui Leo Grozavu. Vreau să spun că nu este un capăt de țară că Leo i-a aplicat o mică corecție. Nu mi-a plăcut nici declarația lui Golofca că ori el ori antrenorul. Este prea mult. Se uită că poate era jucătorul care bătea la porțile echipei din Botoșani și nimeni nu-l băga în seamă”, a mai declarat Stoican.

Tot tehnicianul își amintește că și el a fost pălmuit de antrenori, și nu s-a mai plâs, nu a făcut scanda. Ba din contră, spune că acele corecții i-au fost utile. „Am luat și eu palme. Și nu doar eu. Nu am făcut atâta caz. Palme părintești, apoi nu știam noi cum să ne băgăm în seamă sau pe sub pielea antrenorului. Nu vreau să dau nume, dar să știți că am luat și eu palme și nu am făcut atâta tam tam. Palme părintești care mi-au prins bine. Și nu doar eu am primit… Am văzut și poze cu buza lui Golofca. Hai, lasă, joacă fotbal…”, a mai declarat Flavius Stoican.

C.BRUJAN

Distribuie articolul