Baschet masculin/ACS Târgu Jiu – CSM Focşani, sâmbătă 17 noiembrie, ora 17:30. VEZI ce a declarat antrenorul echipei gorjene, Laurenţiu Răuţ

de LM 0

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu va evolua în deplasare în această etapă cu CSM Focşani. Partida se va juca, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17.30.

Laurenţiu Răuţ, antrenor ACS Târgu-Jiu: “Focşaniul are o echipă bună, problema este că jucăm în deplasare şi, din păcate, nu reuşim să facem meciuri foarte bune în deplasare. Am mai spus, şi la Sighet trebuia să câştigăm din punctul meu de vedere, dar am făcut foarte multe greşeli, în special după pauză. Controlasem meciul în prima parte, dar erorile din repriza secundă ne-au costat. Mergem să câştigăm la Focşani, vrem să rupem odată şi acest blestem, pentru că nu am pus în calcul meciurile cu Aurel Vlaicu şi echipele mai slăbuţe din campionat. Din punctul meu de vedere, meciurile importante sunt cu Galaţi, Focşani, Mureş, Sighet, cu aceste echipe trebuie să ne batem”.

Gorjenii au cinci victorii şi două înfrângeri în Liga Naţională, în timp ce amfitrionii din această rundă au bifat patru succese şi trei eşecuri.

Distribuie articolul