Bârcă, supărat pe ISJ Gorj. Crede că scandalul cu Benegui a fost regizat

de LM 0


Primarul Ion Bârcă, foc și pară pe Inspectoratul Școlar Județean după ancheta referitoare la directorul Liceului Tehnologic Turburea, Gheorghe Benegui.

Edilul crede că tot scandalul a fost regizat și că televiziunile au fost trimise în comună, special pentru a-l denigra pe Benegui.

Joi, presa a aflat că ar fi existat o altercație între director și un elev, cel din urmă fiind agresat. „Sunt acuzații nefondate. Mă așteptam ca ISJ când a venit la Turburea să mă anunțe și pe mine. Acest băiat Benegui a dat concurs pentru funcția de director adjunct și a pus liceul pe picioare, de ce nu vedem lucrurile bune ? Noi vedem numai lucrurile rele. Nu știu dacă a dat în acel băiat. Acei băieți care au sărit gardul nici nu sunt puși absenți. ISJ trebuia să se sesizeze și în treaba asta. Umblăm numai cu prostii, nu se face așa. Ei să se laude când iau copiii BAC-ul, nu că ce a făcut Benegui că nu a făcut Benegui nimic. Este un copil nu neapărat rău, dar are peste 70 de absențe, nu l-a bătut Benegui, iar dacă l-a bătut va răspunde în fața legii. Nu trebuie însă să ne năpustim asupra unui om care face treabă”, e de părere Bârcă.

Doi dintre dascălii din comună, Doina Roșoga și Liviu Zbagă, l-au acuzat pe Gheorghe Benegui că se comportă ca un dictator. Prima este lider sindical ia primarul Bârcă o acuză c-ar fi făcut nereguli cu banii membrilor din sindicat. Despre Zgabă spune că ”ar fi luat foloase necuvenite de la elevi”.

Distribuie articolul