Bârcă răbufnește la adresa lui Iordache! ”A ținut, duminică, un discurs de mai mare râsul! S-a îngâmfat din cauza banilor!”

de LM 0


Bârcă răbufnește la adresa lui Iordache! ”A ținut, duminică, un discurs de mai mare râsul! S-a îngâmfat din cauza banilor!” îl acuză primarul din Turburea pe liderul ALDE Gorj. Ion Bârcă a fost deranjat să-l audă pe Ion Iordache contestându-i calitățile de primar, luni, într-un interviu la Radio Infinit. Edilul, care s-a retras din funcția de vicepreședinte PSD Gorj, are o supărare și pe Cosmin Popescu pe care-l acuză că n-a luat poziție în momentul în care, la conferința județeană de alegeri, Iordache l-a prezentat drept ”fost liberal”.

Discursul lui Ion Iordache de la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj i-a deranjat pe social-democrați. În sală, Liviu Dragnea a comentat că este ”un mesaj otrăvit”. Luni, Mihai Weber a spus că n-a fost politicos ca liderul ALDE să vină cu recomandări, în condițiile în care avea calitatea de invitat la evenimentul social-democraților.

Ion Bârcă îl acuză pe Ion Iordache că îi subestimează pe social-democrați. Îi reproșează inclusiv faptul că a stat cu spatele la sutele de delegați, în timp ce-ți ținea discursul.

Bârcă dă vina pe șeful ALDE Gorj pentru situația în care a ajuns Întreprinderea de Drumuri și Poduri, intrată în insolvență după ce firma Ydail a câștigat contractul de întreținere a drumurilor județene. Pentru prima dată, primarul din Turburea spune public că este supărat și pe Cosmin Popescu pentru faptul că n-a avut o reacție la discursul lui Ion Iordache.

Distribuie articolul