Bârcă îi dă dreptate lui Prunariu: ”Trebuie găsită o soluție vizavi de conducerea PSD”

de LM 0


Ion Bârcă îi dă dreptate lui Mihai Prunariu.”Trebuie găsită o soluție vizavi de conducerea PSD. Trebuie să ne strângem cu toții, să găsim omul care să fie în fruntea oștii” declară primarul din Turburea.

Reacția vine după ce Prunariu a dat vina pe propriu-i partid pentru ”circul” de la Primăriile Târgu-Jiu și Motru.

”De ceva timp asist la circul de la cele două primării de municipiu. Am pierdut alegerile și vrem să conducem tot noi. Instituțiile nu pot fi conduse de viceprimari, vicepreședinți sau directori adjuncți. Ajunge!

Hai mai bine sa ne pregătim pentru alegerile viitoare. Cu programe, proiecte și să recâștigăm încrederea cetățenilor” a scris vicepreședintele social-democrat pe pagina de socializare.

Ion Bârcă îi dă dreptate. Zice că PSD trebuie să scoată în față oameni care să demonstreze că sunt mai buni decât Marcel Romanescu.

Bârcă mai spune că PSD trebuie să facă opoziție la administrațiile liberale din cele două municipii dar nu circ. Atrage atenția că ”unii cu 5%” au început să-și bată joc de social-democrați, referindu-se la ALDE.

Viceprimarul de la Motru, Cosmin Morega, dă asigurări că nu este el cel responsabil de circul de la primărie și că edilul liberal Gigel Jianu este cel care ”taie și spânzură” în localitate.

Distribuie articolul