Banța: „Podul Pasarelă pune în pericol viața oamenilor!”

de LM 0


Consilierul județean Victor Banța, semnal de alarmă pe pagina de socializare privind degradarea vizibilă a podului Pasarelă din Târgu-Jiu.

”Atât suprastructura cât și infrastructura pasajului sunt grav afectate, structura de fier a ruginit, chiar s-a secționat pe alocuri, generând fisuri și crăpături care slăbesc capacitatea de rezistență a întregii construcții, punând în PERICOL VIAȚA oamenilor! Circulăm frecvent pe acest pasaj și NIMENI nu conștientizează RISCUL imens la care suntem expuși!” a scris liberalul pe facebook.

Banța spune și într-un interviu pentru Radio Infinit că trebuie intervenit urgent. Victor Banța este de parere că Podul Pasarelă trebuie expertizat urgent și făcută o reparație capitală. Banța are așteptări ca Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Târgu-Jiu să reacționeze după semnalul său de alarmă.

Primarul Marcel Romanescu zice că Victor Banța, deși îi este coleg la Partidul Național Liberal, nu face altceva decât să-l critice de doi ani de zile.

Romanescu mai spune că Banța ”nu există din punct de vedere politic” și că orice poziționare a sa nu-i aduce decât avantaje. ”Este un purtător de mesaje al unora care nu m-au vrut primar la Târgu-Jiu” comentează edilul municipiului.

Distribuie articolul