Bălăeț amenință cu plângeri penale la adresa primarului și a CL Târgu Jiu

de LM 0


Robert Bălăeț amenință cu plângeri penale la adresa primarului Marcel Romanescu și a Consiliului Local Târgu-Jiu, dacă nu va fi instalat în postul de director al Clubului Sportiv Municipal, câștigat prin concurs.

Aseară, Bălăeț a fost invitatul lui Cosmin Brujan, în emisiunea ”Sportul gorjean”. Noul șef al CSM a făcut câteva comentarii pe tema certurilor din Consiliul Local pe seama numirii sale. Bălăeț crede c-a picat în mijlocul unui război politic, ba chiar a povestit că i-ar fi fost trimise adeziuni de la un partid.

Robert Bălăeț a precizat că va miza pe copii și tineri, după ce va fi instalat la șefia CSM. Asta nu înseamnă că nu și-ar dori echipe care să facă performanță. În opinia sa, însă, asta pentru așa ceva ar fi nevoie de un buget de 10 milioane de euro.

Bălăeț a mai spus că nu va accepta să bage banii într-o singură echipă care să facă performanță, iar sportul juvenil să moară. Noul director CSM a precizat că nu este interesat să administreze spațiile de la noul stadion municipal.

Distribuie articolul