Avocatul Pecingină a intrat în echipa lui „Robocop de la PNL”

de LM 0

Gigi-Pecingina

Gheorghe Pecingină este, de ieri, membru PNL și va face echipă cu Octavian Lupulescu, la Târgu-Jiu. Potrivit PNL Gorj, Pecingină va lucra în cadrul proiectului PNL „Lege şi locuri de muncă!”. Avocatul a fost până ieri membru al ALDE Gorj şi chiar prim-vicepreşedinte, iar în trecut a fost membru al PDL, PP-DD şi al PSD. „Echipa liberală din Târgu-Jiu, condusă de Octavian Lupulescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Târgu-Jiu, beneficiază, de astăzi, de contribuția a încă unui om respectat, integru, care știe ce înseamnă aplicarea legii și își dorește un viitor pentru tineri, la ei acasă. Foarte mulți dintre acești tineri vor lupta, alături de echipa noastră, pentru o guvernare liberală în Târgu-Jiu și Gorj, pe baza unui proiect în care credem cu toții: Lege şi locuri de muncă!”, potrivit unui comunicat al PNL Gorj.

 

Cel criticat până ieri se bucură azi

Candidatul PNL Gorj la Primăria Târgu-Jiu, Octavian Lupulescu, se bucură de sosirea în echipa sa a lui Gheorghe Pecingină. Acest din urmă îl considera pe Lupulescu „un miliţian” incapabil să se schimbe: „Mă bucur de venirea lui Gigi Pecingină la PNL pentru că de-a lungul vremii dumnealui a demonstrat că are o gândire şi un spirit liberal. Eu am vorbit cu dumnealui de mai multă vreme şi îi spuneam că locul dumnealui este în familia liberală. Mă bucur că a luat această decizie. Sunt convins că locul lui este în PNL. Oamenii care se manifestă în doctrina liberală se adună”, a declarat Octavian Lupulescu.

Pecingină mai era considerat de PNL „stindardul PSD”, iar avocatul îl compara recent pe Octavian Lupulescu, candidat la Primăria Târgu-Jiu, cu Robocop. La rândul său, Dian Popescu, şeful ALDE Gorj, a precizat că Gigi Pecingină nu are decât să se plimbe pe la toate partidele.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul