Aurel Popescu, soluția PSD și pentru alegerile locale din 2020?

de LM 0


Dan Ilie Morega crede că sunt șanse mari ca tot Aurel Popescu să fie desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Popescu a pierdut, în 2017, în fața liberalului Marcel Romanescu dar este convins că lucrurile vor sta altfel anul viitor.

”În niciun caz organizația municipală nu va fi indiferentă la competiția din 2020, sunt convins că va face tot posibilul să recâștige primăria” spune Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, care a obținut recent și o funcție de vicepreședinte la nivel județean.

Într-o emisiune la Radio Infinit în urmă cu două săptămâni, Adrian Tudor spunea că șansele sunt împărțite 50-50% între el și Aurel Popescu, în privința desemnării pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Joia trecută, la Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru a dat asigurări că nu îl susține pe Adrian Tudor să fie candidat la primărie în 2020, chiar dacă îi este fin.

Mai multe voci din PSD au afirmat, în ultima vreme, că tot Aurel Popescu va fi candidat în 2020. Viceprimarul PSD pare dispus să intre din nou în luptă, în ciuda eșecului suferit în 2017, în fața lui Marcel Romanescu.

În urmă cu 2 ani, un atuu al lui Romanescu a fost vârsta. Acum, Aurel Popescu nu crede că mai este un argument valabil în fața târgujienilor.

După parțialele pierdute din 2017, la PSD au existat acuzații de trădări, unora reproșându-li-se faptul că nu s-au implicat așa cum a trebuit în campania electorală. Aurel Popescu este convins că-n 2020 va exista unitate, mai ales că vor fi direct interesați de rezultat și consilierii locali.

Dan Ilie Morega crede că Aurel Popescu are șanse să fie desemnat din nou candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu. Președintele Institutului de Politici și Investigații Publice vede un semn și în faptul că viceprimarul a fost ales vicepreședinte la conferința județeană de alegeri a PSD Gorj.

Distribuie articolul