Aurel Popescu nu îşi revine din KO

de LM 0

Vicele cu atribuţii de primar din Târgu Jiu, Aurel Popescu, digeră greu înfrângerea, după ce spune că a avut parte de o campanie electorală extrem de grea.  Pesedistul Aurel Popescu, încă viceprimar cu atribuţii de primar la Târgu Jiu se împacă greu cu gândul înfrângerii de la alegerile parţiale de duminică. Aurel Popescu susţine că a purtat deja o discuţie cu liberalul Marcel Romanescu. Social-democratul este de părere că există în continuare proiecte care trebuie să devină viabile pentru municipiul Târgu Jiu.

Şi-a făcut bagajele

Încă viceprimarul cu atribuţii de primar Aurel Popescu a declarat că nu ia în calcul o demisie din fruntea PSD Târgu Jiu. Popescu a menţionat că a discutat în acest sens cu membrii organizaţiei, însă va fi nevoie şi de o întâlnire şi cu şefii Organizaţiei Judeţene a PSD Gorj. În urma acestei discuţii Aurel Popescu va lua o decizie legată de viitorul său politic.

Cine sunt vinovaţii pentru eşecul la Târgu Jiu?

Aurel Popescu nu arată cu degetul către colegii de partid pentru eşecul de la alegerile parţiale. S-a vehiculat ideea că Aurel Popescu nu ar fi fost susţinut pe deplin de toţi colegii săi. Fostul candidat al PSD a declarat că în ultimele două luni a decontat foarte multe lucruri şi s-au întâmplat multe lucruri ciudate. Acestea s-au reflectat în procentul obţinut în alegerile de pe 11 iunie. PSD a pierdut după 17 ani postul de primar la Târgu Jiu, însă are majoritatea în Consiliul Local.

Cum va funcţiona Consiliul Local

Preşedintele PSD Târgu Jiu a mai declarat că este interesat de modul în care va funcţiona Consiliul Local, cu o majoritate PSD şi un primar de la PNL. Aurel Popescu a precizat că aleşii social-democraţi aşteaptă soluţii de colaborare din partea primarului ales.

Cătălin Stoica

Distribuie articolul