Aurel Popescu dorește revenirile lui Călinoiu și Ciocea în PSD

de LM 0


După ce Florin Cârciumaru a anunțat că Ion Călinoiu va fi reprimit în PSD, în spațiul public este ridicată și problema revenirii primarului din Bustuchin, Ion Ciocea.

Edilul se află în proces, însă, cu fosta sa formațiune politică. Ciocea a dat PSD în judecată pentru că a fost îndepărtat de pe lista parlamentară, în 2016, pierzând șansa de a ajunge deputat.

Întrebat dacă și Ciocea ar trebui reprimit în partid, președintele executiv Mihai Weber a răspuns că, deocamdată, edilul nu și-a exprimat intenția și a amintit că „s-a luat la trântă” cu liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

„Putem să discutăm de lucruri similare pentru că și Ciocea a procedat la fel, candidând independent. Dacă aplicăm rețeta Călinoiu, și Ciocea poate să revină în partid. La Ciocea mai este o problemă pentru că a acționat partidul în judecată și are un of împotriva lui Cârciumaru. Nu știu de unde se trage, sunt lucruri pe care noi nu le cunoaștem, de aceea s-au luat la trântă în judecată. Deocamdată, Ciocea nu și-a exprimat dorința de a reveni în partid”, a spus Aurel Popescu.

Liderul PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, a venit, luni, cu un punct de vedere privind revenirea atât a lui Ion Călinoiu cât și a lui Ion Ciocea. Șeful de la municipiu este de acord să fie reprimiți cei doi foști colegi și crede că-ar trebui purtate discuții, pe această temă, în partid.

„Sincer, nu văd de ce nu ar fi luat în discuție orice membru care își dorește să revină în partid și să lupte alături de noi. Ușa noastră a fost deschisă întotdeauna pentru toți. Atât timp cât îi cunoaștem pe amândoi și își exprimă dorința de a activa în organizație, cred că este normal să luăm în discuție pentru ca cei doi să revină. Și unul și celălalt au demonstrat că sunt oameni de valoare și cât au stat departe de partid, nu au atacat organizația și nici membrii ei. Părerile sunt împărțite dar eu nu văd de ce nu ar fi reprimiți cei doi”, a mai spus Aurel Popescu.

Distribuie articolul