Atac la Romanescu: „”Suntem vai de capul nostru, un municipiu prăpădit în care s-a instaurat haosul!”

de LM 0


”Suntem vai de capul nostru, un municipiu prăpădit în care s-a instaurat haosul! După zilele astea, Romanescu a scăzut enorm în ochii târgujienilor!” Reacție virulentă a lui Cristian Toader Pasti la adresa primarului liberal al municipiului.

Fostul edil din Târgu-Cărbunești, în prezent consilier municipal PSD, este de-a dreptul revoltat din cauza modului în care s-a făcut deszăpezirea în oraș dar și pe drumurile naționale. Pasti zice că, la Târgu-Jiu, copiii n-au fost luni la școală, cursurile fiind suspendate, pentru că autoritățile n-au fost capabile să facă curat pe străzi.

Toader Pasti afirmă că Primăria Târgu-Jiu are foarte mulți bani, care ar fi putut fi folosiți pentru achiziționarea de utilaje de deszăpezire performante.

Consilierul PSD face referire și la perioada fostului primar Florin Cârciumaru când, în opinia sa, utilajele interveneau mult mai eficient pe străzile Târgu-Jiului. Cristian Toader Pasti spune că Marcel Romanescu “a scăzut în ochii locuitorilor orașului”, în aceste zile.

Distribuie articolul