Atac fără precedent! Unul dintre cei mai importanți primari liberali din Gorj cere o altă echipă la conducerea centrală a PNL

de LM 0


Atac fără precedent! Unul dintre cei mai importanți primari liberali din Gorj, Liviu Cotojman, cere o altă echipă la conducerea centrală a PNL.

”Partidul are nevoie de resuscitare. O schimbare ar fi de bun augur” afirmă edilul.

Reacția lui Cotojman vine în contextul în care lideri de la centru, precum Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu și Cătălin Predoiu, au postat, duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, acuzând că ”dezbină și propune o politică retrogradă”.

Primarul comunei Roșia de Amaradia consideră că toți cei care au avut funcții în conducerea centrală a PNL, inclusiv Ludovic Orban, au adus prejudicii de imagine partidului.

”Din cauza lor suntem în opoziție” afirmă Cotojman.

Primarul din Roșia de Amaradia consideră că Partidul Național Liberal are nevoie de resuscitare, de o nouă echipă de conducere.

”Identificând un lider putem resuscita PNL. Modul în care facem opoziție lasă de dorit. Liderii de la centru nu transmit mesajele electoratului liberal” comentează Liviu Cotojman.

Distribuie articolul