Artego va ajuta financiar Pandurii cu 300.000 de lei!

de LM 0


Artego va ajuta financiar Pandurii cu 300.000 de lei în următoarele șase luni, decizia fiind luată chiar dacă societatea este singurul dintre acționarii clubului care nu a fost obligat de instanță, în vară, să plătească vreun ban drept cotizații restante.

Firma condusă de Viorel David răspunde favorabil încercărilor repetate ale clubului de a găsi o soluție de compromis, prin care să fie stinse datoriile mai vechi ale acționarilor față de bugetul echipei de fotbal. Cele 300.000 de lei ar urma să fie achitate în trei tranșe egale, până în primăvara anului viitor.

Restul acționarilor a refuzat, până acum, orice variantă propusă de administratorii Pandurii pentru achitarea restanțelor de circa 2 milioane de euro.

Complexul Energetic Oltenia are conturile blocate de către un executor judecătoresc, acesta făcând demersuri similare și Consiliul Județean și Consiliul Local Târgu Jiu.

Decizia Artego de a sprijini cu bani Pandurii Târgu-Jiu surprinde, în condițiile în care, în această toamnă, a obținut, în instanță, retragerea din acționariatul clubului.

„Admite cererea de modificare statut. Ia act de modificarea statutului petentei în sensul retragerii SC Artego SA Târgu-Jiu din calitatea de membru asociat al C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu astfel cum s-a hotărât prin Procesul verbal de şedinţă din data de 29.08.2018. Cu apel”, a decis Judecătoria Târgu-Jiu, la sfârşitul lunii trecute.

Distribuie articolul