Are aproape 50 de ani, dar are corpul unei adolescente! Cum arată o celebră cântăreață

de LM 0

*PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Playa del Carmen, MEXICO – Superstar couple Gwen Stefani and Blake Shelton were spotted enjoying a relaxing holiday with fellow country singer Luke Bryan and friends in Playa del Carmen, Mexico. Gwen flaunted her toned beach bod in a white bikini as the two sipped drinks during their beachside stroll. Blake and Gwen bump into Luke Bryan on the beach and Blake kisses him on the cheek in front of the cameras. Shot on 01/18/18.
Pictured: Gwen Stefani, Blake Shelton
BACKGRID USA 20 JANUARY 2018
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*

Gwen Stefani este o cântăreață foarte iubită de oameni. Aceasta arată impecabil, chiar și la vârsta de 48 de ani, iar femeile, cu siguranță, sunt invidioase.

Gwen Stefani, fosta solistă a trupei No Doubt, are cu ce să se mândrească. Frumoasa cântăreață are un corp de milioane, un trup la care foarte multe femei de vârsta ei visează. Chiar dacă are 48 de ani, artista se lăfăie cu un trup de parcă ar aparține unei adolescente!

Blondina a fost surprinsă pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, acoperită de un șal de culoare crem. De asemenea, Gwen Stefani a fost surprinsă alături de Blake Shelton, considerat a fi “cel mai sexy bărbat în viață”.

Gwen Stefani a fost căsătorită cu Gavin Rossdale, însă a divorţat de el în 2015. Atunci, cei doi cerut în actele de divorț custodia comună a celor trei băieți: Kingston (9 ani), Zuma (6 ani) și Apollo (1 an). Rossdale mai are o fată dintr-o relație anterioară. De doi an de zile trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Blake Shelton. (spynews.ro)

Distribuie articolul