Aproape TOȚI primarii au raportat că au contracte de deszăpezire. Morega: Prefectul și poliția să facă verificări!

de DR 0

Primarii din județ, puși la zid după ce anunțat, la finalul lunii noiembrie, că au contracte de deszăpezire și că sunt pregătiți pentru sosirea iernii dar au fost îngenuncheați de cele două zile de ninsori de la finalul săptămânii trecute. Aproape toate localitățile au fost îngropate în zăpadă. Utilajele  cu care se lăudau primarii n-au apărut pe străzi. Chiar și acum, în jumătate din județ drumurile sunt aproape impracticabile. Dan Ilie Morega le cere prefectului de Gorj și Poliției să demareze controale.

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, îi cere actualului reprezentant al guvernului în teritoriu să ia la verificat toate contractele de deszăpezire comunicate de primarii din județ. Morega îl laudă pe primarul din Bălești pentru modul în care a acționat, în cele două zile cu cod portocaliu de ninsori, dar îl dă și ca exemplu negativ pe edilul din Stănești, a cărui comună a fost aproape blocată.

Ion Fugaru îi pune la zid pe primari, considerându-i principalii vinovați de modul defectuos în care au făcut deszăpezirea. Fugaru îi acuză pe edili că n-au știut decât să-și facă salarii enorme de pe urma plătitorilor de taxe și impozite, ignorând problemele reale ale comunităților.

 

 

 

Distribuie articolul